Pampering 2 – Kućna pedikura

Godišnji odmor je za mene nažalost završio, no prije ljetovanja valjalo se dotjerati u red. 🙂
Nakon zime i mnogih mjeseci u debelim čarapama i čizmama, stopala nikome ne izgledaju najbolje. Što sam koristila za svoju kućnu pedikuru pročitajte u nastavku.

Pedicure

Prvo sam si napravila mini kupku koristeći L’occitane Revitalizirajuću kocku koja sadrži ulja mente, ružmarina i bora. Nažalost izlazi iz asortimana pa ju trenutno možete kupiti po sniženoj cijeni od 18,48 kn, a dolazi u količini od 33 grama. Ja sam ju prepolovila i iskoristila za dvije kupke za stopala. Miris joj je predivan, osvježavajući, ne pjeni se, ali oboji vodu u zeleno i kao stvorena je za osvježenje u vruće ljetne dane. 

L'Occitane Revitalizing Effervescent Sugar Cube

Nakon što mi je koža omekšala, istrljala sam sva zadebljanja pomoću Baleine dvostrane strugalice. S jedne strane je grublji “ribež” koji odstranjuje tvrdu i zadebljalu kožu dok je na drugoj strani nježna turpija čiji zadatak je poravnati i zagladiti izribanu kožu. Može se kupiti u DM drogerijama po povoljnoj cijeni od 19,90 kn. Spravica je obavila super posao i učinila moje pete nježnima i glatkima. 

Balea

Nakon toga sam stopala obilno namazala Scholl kremom za obnavljanje suhe kože. Također je kupljena u Dm-u koristeći kupon za popust od 25% no puna cijena joj je 39,90 kn za količinu od 60 ml. Odlikuje se inovativnom formulom koja ljušti odumrle stanice kože (sadrži mliječnu kiselinu) te tako pomaže da ovlaživači dopru dublje u kožu. Po popisu sastojaka vidimo da su glicerin i urea na drugom i trećem mjestu po količini. Kremu sam tek kupila te ju još nisam stigla propisno istestirati no mogu reći da dobro hidratizira i zaglađuje kožu. Brzo se upija te kožu ne ostavlja masnom što je ljeti vrlo bitno kada ne nosimo čarape tako da se stopala ne kližu u ljetnoj obući. Miris je vrlo ugodan i nježan.

Scholl Dry Skin Instant Recovery Cream

Kako vi njegujete svoja stopala? Koja krema vam je najbolja?

Jedna misao o “Pampering 2 – Kućna pedikura

Komentiraj